Blistavi listopad

I ove godine skupina Zvjezdice u područnom objektu Žalići u Nerezinama zasjala je u svom sjaju. Dodatni sjaj dala joj je nova trogodišnja djevojčica Lena.

Uz svakodnevne aktivnosti našeg odgojno-obrazovnog plana i programa ističemo eko aktivnosti koje posebno njegujemo. Čistimo i sadimo naš miomirisni vrt te na plažama provodimo eko patrole sakupljajući plastični otpad kojeg razvrstavamo i odlažemo u pripadajuće spremnike.

Povodom Dana zahvalnosti za plodove zemlje izrađivali smo pašamete, pekli peciva, radili sok i čips od jabuka. U Dječjem tjednu posjetili smo lutkarski mjuzikl Zelena priča u kinu u Malom Lošinju.

Posebno smo počašćeni sudjelovanjem u Međunarodnoj likovnoj akademiji u Nerezinama pod nazivom Što želim/volim imati u Nerezinama u organizaciji Udruge ART-our na čijem smo bili otvorenju i sudjelovat ćemo tokom godine po njihovom pozivu.

Povodom Dana knjige posjećivali smo knjižnicu, često čitali priče i slikovnice te imali Bajkaonicu  Neposlušno mače s tetom pričalicom. Veselimo se i radujemo novim susretima i aktivnostima.

Sa blistavim sjajem pozdravljaju vas Zvjezdice iz Nerezina.