Peto godišnje doba u Balončićima

Kao i prošle tako i ove godine “ušetali” smo u peto godišnje doba, doba maškara!
U mjesecu veljači smo svaki petak i prvi utorak u mjesecu ožujku zamaskirali se u nove, drugima nepoznate, uzbudljive maske i te dane obilježili maškaranim plesom.

Odlučili smo biti naši omiljeni super heroji koji žele otjerati koronu, princeze i vile koje pretvaraju zimu u proljeće, raznolike životinje koje se raduju suncu, nicanju cvijeća i zelenim listićima na stablima. Također, tu su bile i morske sirene koje dozivaju dupine u naše uvale,  veeeliki dinosauri koji čuvaju svoje male prijatelje. Kauboji, policajci, vatrogasci i doktori koji brinu da sve prođe u najboljem redu, kuhar pazi da nitko ne ostane gladan, balerine koje svojim plesom uveseljavaju svih oko sebe i dobri duh Casper koji pomno pazi na nas!

Rado su svoje maske prezentirali jedni drugima, imitirajući ono što maska predstavlja. Iako se neki Balončići nisu željeli maskirati svaki puta, ne znači da nisu uživali u tim danima jer su svi zajedno, željno iščekivali svaki maškarani ples. Imitiranjem, pjevanjem, plesanjem i skakanjem uljepšali su jedni drugima, ali i nama odgojiteljima hladno i ponekad kišovito vrijeme pa sa sigurnošću možemo reći da su zaista otjerali zimu!