Djeca cvijeća na Riječkom karnevalu

Djeca i odgajateljice DV “Cvrčak” iz Malog Lošinja i ove su godine sudjelovali na Dječjoj karnevalskoj povorci koja se održala 27. siječnja 2024. godine u Rijeci. Predstavili su se maskom “Djeca cvijeća” kojom su prodefilirali Korzom. U povorci je ukupno sudjelovalo 35 djece i 10 odgajatelja Dječjeg vrtića Cvrčak. Lošinjski su cvrčci, kao što su ih i najavili, sa sobom donijeli radost i dobre želje, da svijetom vlada samo mir i veliko veselje. Razigrani i rasplesani prošli su riječkim Korzom te predstavili naš vrtić i grad cijeloj Hrvatskoj.

Našu je dječicu razveselila i sama vožnja autobusom i trajektom. Kao posebnu atrakciju, spomenuli bismo organizirani ručak na botelu “Marina” koji je djeci bio izuzetno zanimljiv, a veselo nas je osoblje ljubazno dočekalo s bolonjezom i cedevitom. Također, prošetali smo rivom na kojoj je botel i smješten, stoga su se dječica mogla upoznati s još jednim divnim dijelom Rijeke.

Naša divna “Djeca cvijeća” opisivali su ovo iskustvo kao nešto što će dugo pamtiti. Svi smo se zabavili i zajedno s našim malološinjskim cvrčcima stvorili još jednu prekrasnu uspomenu.