Donacija tvrtke Jadranka turizam

Dana 03.10.2022. naš su vrtić posjetili predstavnici Jadranka turizma, Silvija Baričević, Petra Herceg i Damir Pičuljan, noseći u rukama pregršt poklona koji su samo dio onoga što planiramo nabaviti sredstvima koja su nam donirali. U tom mnoštvu darova, svakako valja spomenuti audio opremu (zvučnike) te mnoštvo likovnog materijala.

Posjet je rezultat suradnje koju su inicirali sami djelatnici Jadranka turizma, a s ciljem da sredstva prikupljena tijekom 2. Humanitarnog nogometnog turnira, doniraju upravo našem vrtiću.

Turnir je održan 22.09.2022. na nogometnom igralištu na Čikatu. Uz izuzetnu organizaciju te vrlo dobru posjećenost, svakako valja istaknuti pozitivno ozračje i zajedništvo koje se očitovalo na svakom koraku. Dio te atmosfere osjetila su i djeca dviju predškolskih skupina Notice i Zvončići koji su u pratnji nekoliko naših djelatnika došli svesrdno podržati igrače, posebno našeg domara Srđana Ivaniševića. I dok su na terenu igrači davali svoj maksimum, s tribina su se orili dječji glasovi „Srki majstore, ne damo te nikome!“. Bilo je i onih koji se nikako nisu mogli odlučiti za koga navijati. Naime, među igračima bilo je i njihovih očeva, braće, prijatelja. I što učiniti? Kako nikoga ne izostaviti? Jednostavno! Kao po dogovoru, djeca su naizmjence navijala, čas za jedne, čas za druge. U konačnici, smisao ovakvih akcija i jest zajedništvo. Upravo zato, još jednom želimo od srca zahvaliti djelatnicima Jadranka turizma, ne samo na doniranim sredstvima već na gesti kojom su ujedinili našu društvenu zajednicu te omogućili i nama najmlađima da se osjetimo dijelom tog zajedništva.

Dragi organizatori, hvala Vam!

Slobodno nam se obratite ako Vam zatreba pomoć malih CVRČAKA!